Over Mirabella

Hi,DSCN2587

Ik ben Kristel, de madam achter Mirabella.  Deze site gaat over mijn passies kruiden en koken. En alles wat daarbij hoort

 

Mirabella kookt, en ze kookt graag.  Altijd met een ecologische inslag, altijd vegetarisch, en heel vaak ook veganistisch.  Niet dat ik 100% plantaardig ben, maar als ik kook dan maak ik het wel graag plantaardig.  En meestal kookt Mirabella ook wel een beetje chaotisch, maar laten we dat improviseren noemen :).

Op deze blog zal je binnenkort receptjes vinden, maar ook data van workshops en andere evenementen.

Mirabella’s Kruiden Creaties gaat over mijn liefde voor kruiden.  Als je met mij op pad gaat zal ik altijd een beetje achterop hangen om weer een ander plantje te bekijken.  Verslagjes van mijn ontdekkingen, avonturen en brouwels komen ook op deze blog.

Ik vind het zalig hoe je met de aroma’s van planten op een natuurlijke manier de lekkerste creaties kan maken, zowel om uitwendig als inwendig van te genieten. Met Mirabella kan ik me helemaal uitleven! Van het bedenken van de heerlijkste kruidendranken en zalige kruidige badproducten, tot het maken van de lekkerste kruidenazijntjes en de zachtste lippenbalsem.
Zomerse Limoncello, herfstige nocino, verwarmende winterthee en reinigende lentethee.  Je kan deze creaties vinden in mijn webshop of op markten. En je kan ook in enkele cafΓ©’s reeds proeven!

 

2 gedachtes over “Over Mirabella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s